Mirror glaze šećerna glazura

Svjetski hit od sada u Dr. Oetker asortimanu. Gotova šećerna glazura dovoljna je za cijelu tortu i postiže zrcalni ili stakleni efekt koji je popularan u svijetu slastičarstva. Savršeno izgleda na svakoj torti, kolaču i slastici.


Dr. Oetker Mirror glaze šećerna glazura jednostavna je za upotrebu, a potrebno je samo staviti vrećicu u zagrijanu vodu i glazura visokog sjaja spremna je za tren.


Glazura je bezbojna, neutralnog okusa i mirisa. Uz Dr. Oetker Tekuće boje obojite glazuru u željenu nijansu i slastice će postati još atraktivnije.

Kupi proizvod:

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

MLIJEKO

Hranjiva vrijednost Mirror glaze šećerna glazura

U 100 G
Energetska vrijednost 1.278
303
Masti 8,2
od toga zasićene masne kiseline 6,6
Ugljikohidrati 54
od toga šećera 42
Bjelančevine 3,4
Sol 0,1

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom mjestu i pri sobnoj temperaturi.

Težina : 130 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne