Sve vrste
Panna cotta šumsko voće
1 od 2

Panna cotta šumsko voće

Ukusan talijanski desert još je jednostavniji i brži za pripremiti.

Tiramisu krema
2 od 2

Tiramisu krema

Galetta s okusom čokolade
1 od 2

Galetta s okusom čokolade

Fini okus kremastog pudinga čokolade u samo 3 minute.

Galetta s okusom vanilije
2 od 2

Galetta s okusom vanilije

Fini okus kremastog pudinga vanilije u samo 3 minute.

Instant deserti

Tako kremasti i lagani deserti, brzi za pripraviti, a vrhunskog okusa prema provjerenim recepturama naše pokusne kuhinje. Je li to jednostavni Tiramisu za goste ili brzi sladoled za djecu – to su nezamjenjivi Dr. Oetker instant deserti.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne