Sastojci za muffine:

150 g Dr. Oetker Sweet Zero zaslađivača
200 g glatkog brašna
2 omota Dr. Oetker kakaa u prahu –ekstra tamnog
1 omot Dr. Oetker Backin praška za pecivo
100 ml ulja
200 ml mlijeka
2 jaja
1 žličica Dr. Oetker bourbon vanilija paste   

Sastojci za kremu:

200 g  mascarpone sira
200 ml vrhnja za šlag
50 g Dr. Oetker Sweet Zero zaslađivača
1 žličica Dr. Oetker arome vanilije

1

Mufffini

Uključiti pećnicu na 180 °C.
Suhe sastojke izmiješati.
Ulje, mlijeko i jaja umutiti te uliti u suhu smjesu i nastaviti mutiti mikserom. Dodati pastu vanilije.

Smjesu uliti u kalupe za muffine (staviti papirnate košarice) te peći u zagrijanoj pećnici oko 20 minuta.

2

Krema

Navedene sastojke sjediniti i umutiti mikserom. Muffine ukrasiti i poslužiti.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne