Zagrijte pećnicu.
Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: 200 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 180 °C
Ogulite ljutiku i narežite je na kockice. Ružmarin operite i nasjeckajte. U loncu zagrijte maslinovo ulje. Propirjajte ljutiku. Dodajte ružmarin i kratko prepržite. Mileram izmiješajte s Gustinom i zajedno sa sjeckanom rajčicom dodajte u lonac. Začinite prema ukusu. Ulije otprilike 2/3 umaka u kalup za pitu ili složenac.
Tortellone prema uputi na pakiranju skuhajte u slanoj vodi, stavite ih na umak. Operite cherry rajčice, prepolovite ih vodoravno. Parmski pršut narežite na trakice. Rasporedite rajčice i pršut po tortellonima. Izlijte preostali umak preko toga i pospite mozzarellom. Gurnite kalup na rešetku u pećnici.
Položaj rešetke: sredina pećnice
Vrijeme pečenja: oko 15 Minute
Slični recepti
Pečenje
Pečenje