Šareni keksići na štapiću

Ovi šareni keksići na štapiću oduševit će i male i velike sladokusce!

1

Pripremite prhke kekse prema omiljenom receptu pa u jednu polovicu umiješajte žlicu Dr. Oetker Kakaa za kolače i 1 žličicu mlijeka. Svijetlu polovicu tijesta izvaljajte na pobrašnjenoj radnoj ploči na debljinu od oko 3 mm i kalupima izrežite božićne motive po vlastitoj želji (Ø oko 5,5 cm).

Kekse posložite na lim za pečenje te na njih položite drvene štapiće najmanje 2 cm u tijesto. U sredinu svakog keksa stavite jedan komadić čokolade za kuhanje.

2

Tamnu polovicu tijesta također izvaljajte te izrežite jednaki broj keksa istih oblika. Položite ih na prethodno pripremljene kekse na štapićima i nježno pritisnite da se spoje. Ispecite kekse.

3

Gotove kekse na štapiću umočite u otopljenu čokoladnu glazuru. Svijetlu ili tamnu stranu keksa ukrasite šarenim mrvicama i konfetima. Preostale štapiće ukrasite Dr. Oetker Šećernim pismom.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne