Čarobni ukrasi s božićnim drvcima

Čarobni ukrasi s puno ljubavi za Božić

Potrebno Vam je:

  • folije u boji (2-3 lista)
  • škare/skalpel 
  • ljepilo
  • dugi drveni štapići (štapiće za ražnjiće)

1

Korak po korak do čarobnog ukras

Od papira izrežite krugove različitih veličina (oko 9 – 25cm)

2

Zatim na izrezanim krugovima napravite rez do sredine i oblikujte oštre stošce. Učvrstite ih ljepilom. Za trakasta drvca izrezane krugove zarežite na više mjesta od ruba prema sredini i također ih oblikujte u oštre stošce.

3

Drvca izradite tako što ćete drveni štapić provući kroz stošce.

4

Gotovim drvcima ukrasite tortu. Pustite mašti na volju.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne