KOLAČIĆI na DR. OETKER internetskoj stranici

Ova internetska stranica pohranjuje kolačiće na vaša računala kako bi sama internetska stranica bolje funkcionirala i da bismo lakše shvatili na koji način koristite našu internetsku stranicu. Nastavkom uporabe ove internetske stranice (klikom mišem, navigacijom ili listanjem) ili uklanjanjem ove napomene o kolačićima dajete svoj pristanak za primjenu i uporabu kolačića. Za više informacija o kolačićima i njihovom brisanju, pročitajte našu politiku privatnosti.

Zimnica – ukusni recepti, jednostavna priprema

U potrazi ste za receptima za domaće, ukusne džemove, pekmeze, želee, drhtalice, chutneye ili relishe? Priprema zimnice je s Dr. Oetkerovim proizvodima za ukuhavanje posebno jednostavna. Otkrijte recepte koji su razvijeni u Dr. Oetkerovoj pokusnoj kuhinji i pripremite vašim gostima i sebi veselje s iskušanim receptima za zimnicu. Svejedno hoćete li se odlučiti za recept za slatki džem za doručak s pjenušcem ili za pikantno-ljuti chutney od bobičastog voće – recepti za zimnicu iz Dr. Oetkerove pokusne kuhinje sigurno uspijevaju, a ima ih za svaku prigodu. Bilo da se radi o obiteljskom doručku ili zabavi s roštiljem – recepti za ukuhavanje se jednostavno pripremaju te se mogu kombinirati s mnogim jelima.

Zimnica – Tradicija i suvremenost

Priprema zimnice može biti vrlo raznolika. Ova dugo isprobavana metoda konzerviranja se u današnje vrijeme više ne koristi isključivo za to da se produži rok trajanja namirnicama kao što su riba, meso, povrće i voće. U mnogim obiteljima je priprema zimnica već generacijama tradicija. Nakon berbe aromatičnih crvenih jagoda, čvrstih višanja i slatkih krušaka se svake godine ukuhavaju ukusni džemovi i pekmezi. Mnogobrojne varijante recepata za zimnicu za sve moguće prigode i radost pripreme domaćih proizvoda su bezvremenske, tako da je priprema zimnice uvijek u modi. Danas se mnogi okusi i sastojci međusobno kombiniraju, koji onda u posebnim džemovima i relishima obogaćuju okus doručka ili večere. U svako doba možete u Dr. Oetkerovoj zbirci recepata za zimnicu pretraživati tradicionalne i moderne recepte.

Slatko ili začinjeno - savjeti & recepti za zimnicu

Džemovi, marmelade, drhtalice, želei, chutneyji i relishi se ukuhavaju u svim zamislivim okusima. Kombinacije od slatkasto-kiselkastog ili voćno-pikantnog voća i povrća su doživljaj za nepce te se Dr. Oetkerovim proizvodima za zimnicu mogu pripremiti u tren oka. Za pripremu džema od jagoda, rabarbare i malina Vam ne treba više od 40 minuta vremena, jagode, rabarbara, maline, šećer i Dr. Oetker Džemfix Klasik. Uz garanciju uspjeha pokusne kuhinje svoje goste ćete za doručkom oduševiti domaćim džemom.

Newsletter
Dr. Oetker Newsletter
Prijavite se za mjesečne novosti Dr. Oetkera!
NAŠI RECEPTI
Recepti za svaku prigodu
Kliknite i pogledajte sve naše recepte!