Zimnica – ukusni recepti, jednostavna priprema

U potrazi ste za receptima za domaće, ukusne džemove, pekmeze, želee, drhtalice, chutneye ili relishe? Priprema zimnice je s Dr. Oetkerovim proizvodima za ukuhavanje posebno jednostavna. Otkrijte recepte koji su razvijeni u Dr. Oetkerovoj pokusnoj kuhinji i pripremite vašim gostima i sebi veselje s iskušanim receptima za zimnicu. Svejedno hoćete li se odlučiti za recept za slatki džem za doručak s pjenušcem ili za pikantno-ljuti chutney od bobičastog voće – recepti za zimnicu iz Dr. Oetkerove pokusne kuhinje sigurno uspijevaju, a ima ih za svaku prigodu. Bilo da se radi o obiteljskom doručku ili zabavi s roštiljem – recepti za ukuhavanje se jednostavno pripremaju te se mogu kombinirati s mnogim jelima.

Zimnica – Tradicija i suvremenost

Priprema zimnice može biti vrlo raznolika. Ova dugo isprobavana metoda konzerviranja se u današnje vrijeme više ne koristi isključivo za to da se produži rok trajanja namirnicama kao što su riba, meso, povrće i voće. U mnogim obiteljima je priprema zimnica već generacijama tradicija. Nakon berbe aromatičnih crvenih jagoda, čvrstih višanja i slatkih krušaka se svake godine ukuhavaju ukusni džemovi i pekmezi. Mnogobrojne varijante recepata za zimnicu za sve moguće prigode i radost pripreme domaćih proizvoda su bezvremenske, tako da je priprema zimnice uvijek u modi. Danas se mnogi okusi i sastojci međusobno kombiniraju, koji onda u posebnim džemovima i relishima obogaćuju okus doručka ili večere. U svako doba možete u Dr. Oetkerovoj zbirci recepata za zimnicu pretraživati tradicionalne i moderne recepte.

Slatko ili začinjeno - savjeti & recepti za zimnicu

Džemovi, marmelade, drhtalice, želei, chutneyji i relishi se ukuhavaju u svim zamislivim okusima. Kombinacije od slatkasto-kiselkastog ili voćno-pikantnog voća i povrća su doživljaj za nepce te se Dr. Oetkerovim proizvodima za zimnicu mogu pripremiti u tren oka. Za pripremu džema od jagoda, rabarbare i malina Vam ne treba više od 40 minuta vremena, jagode, rabarbara, maline, šećer i Dr. Oetker Džemfix Klasik. Uz garanciju uspjeha pokusne kuhinje svoje goste ćete za doručkom oduševiti domaćim džemom.

Newsletter
Dr. Oetker Newsletter
Prijavite se za mjesečne novosti Dr. Oetkera!
NAŠI RECEPTI
Recepti za svaku prigodu
Kliknite i pogledajte sve naše recepte!
Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne