Zobena kaša s čokoladom

Ukusna zobena kaša s čokoladom i bananama za brz i zdrav doručak.

1 - 2 porcije

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Zobena kaša s čokoladom

Sastojci:

125 ml mlijeka (ili voda)
1 omot Dr. Oetker Super kaša PLUS s tamnom čokoladom
1 banana
malo mljevenog cimeta
1 - 2 žlice sjeckane tamne čokolade

preparation

Priprema

1

Priprema kaše

Zakuhajte mlijeko ili vodu. Stavite super kašu u zdjelicu i pripremite ju prema uputama s omota. Narežite bananu na ploške.                    
 

2

Ukrašavanje

Super kašu ukrasite ploškama čokolade, cimetom i nasjeckanom čokoladom i jedite dok je topla.

Kao nadjev možete upotrijebiti i neslani kikiriki, pinjole ili zdrobljenim zrnima kakaa.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne