Slojevita Brownie torta

Čokoladna torta s bobičastim voćem i šlagom u stilu "gole" torte

oko 8 komada

uspijeva lako 60 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Slojevita Brownie torta

Okvir za pečenje:

Prsten za torte:

Tijesto:

1 pakiranje Dr. Oetker Brownies
2 jaja
50 ml mlijeka
50 g maslaca (rastopljenog)

Nadjev:

5 dl tučenog slatkog vrhnja
1 omot Dr. Oetker Vanilin šećera
2 omota Dr. Oetker Kremfixa
200 g jagoda
100 g borovnica
200 g malina
100 g kupina

Ukrašavanje:

malo Dr. Oetker Desertnog preljeva s okusom čokolade
nešto miješanog bobičastog voća

preparation

Priprema

1

Priprema

Lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Pripremite okvir za pečenje (35 × 28 cm) i prsten za torte (Ø 18 cm). Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica oko 170 °C

Pećnica na vrući zrak oko 150 °C

2

Tijesto

Mješavinu za kolač pripremite prema uputama na pakiranju i raspodijelite unutar okvira za pečenje.

Električna pećnica oko 170 °C

Pećnica na vrući zrak oko 150 °C

Nivo pećnice: sredina pećnice

Vrijeme pečenja: oko 15 Minute

Izvadite i ostavite da se ohladi. Pomoću prstena za torte izrežite dvije podloge. Od preostalog biskvita složite treću podlogu koju ćete koristiti kao srednju podlogu za tortu.

Nadjev

Tučeno vrhnje, vanilin šećer i Kremfix čvrsto istucite. Prvu podlogu stavite na pladanj i premažite polovicom šlaga. Jagode narežite na komade. Voće raspodijelite po šlagu. Poklopite drugom podlogom i ponovite postupak.

3

Ukrašvanje

Poklopite trećom podlogom i lopaticom po tome raspodijelite desertni preljev. Tortu po želji ukrasite voćem.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne