Puding od banane

Ovaj puding priprema se od mlijeka od banane i pudinga u prahu, a poslužuje ukrašen s vaflima i mrvicama voćnog okusa.

oko 4 porcija

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Puding od banane

Sastojci:

½ l mlijeka od banane (iz rashladne vitrine)
1 omot Dr. Oetker Original pudinga s okusom vanilije
2 žlice šećera

Za ukrašavanje:

nekoliko vafla
1 banana
malo Dr. Oetker Šarene mrvice

preparation

Priprema

Puding

Od mlijeka od banane, pudinga u prahu i šećera miješajući skuhajte puding. Puding raspodijelite po posudicama i ostavite da se ohladi. 

Ukrašavanje

Prije posluživanja narežite vafle na trokute, a banane na ploške debljine oko 5 mm. Složite ih po pudingu poput sladoleda. Banane pospite s malo mrvica.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne