Protein Bowl

Proteinski smoothie bowl s voćem

2 porcija

uspijeva lako 15 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Protein Bowl

Smoothie Bowl:

15 g špinata
kivi (polovica)
1 banana
400 g High Protein Puding Griz (ohlađeni)

Za topping:

50 g borovnica
kivi (polovica)
1 žlica chia sjemenki
malo ribanog kokosa (jedna žličica)

preparation

Priprema

1

Operite borovnice za topping. Kivi ogulite, polovicu narežite za smoothie bowl, a drugu polovicu narežite na komade za topping. Špinat operite, a bananu ogulite i narežite na kockice. Narezanu bananu stavite u blender zajedno s komadićima kivija, listovima špinata i pudingom i pasirajte dok ne dobijete glatku smjesu. Ulijte smoothie u 2 zdjelice.


2

Kao topping na vrh protein bowl-a posložite kivi, chia sjemenke, ribani kokos i borovnice.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne