KOLAČIĆI na DR. OETKER internetskoj stranici

Ova internetska stranica pohranjuje kolačiće na vaša računala kako bi sama internetska stranica bolje funkcionirala i da bismo lakše shvatili na koji način koristite našu internetsku stranicu. Nastavkom uporabe ove internetske stranice (klikom mišem, navigacijom ili listanjem) ili uklanjanjem ove napomene o kolačićima dajete svoj pristanak za primjenu i uporabu kolačića. Za više informacija o kolačićima i njihovom brisanju, pročitajte našu politiku privatnosti.

Paketići od lisnatog tijesta

Pecivo s punjenjem od breskvi i sira

20 komada

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Paketići od lisnatog tijesta

Punjenje od breskvi i sira:

500 g svježeg sira
40 g šećera
2 žlice glatkog brašna
1 omot Dr. Oetker Kremfix
1 prstohvat soli
1 omot Dr. Oetker Bourbon vanilin šećer
2 breskve (oguljene, bez koštica narezane na kockice)

Lisnato tijesto:

1 pakiranje svježeg lisnatog tijesta (200g)

Za premazivanje:

malo vrućeg maslaca

Voćni preljev:

200 g pirea od jagoda
50 g šećera u prahu

Za posipavanje:

malo šećera u prahu

preparation

Priprema

1

Punjenje od breskvi i sira

Za izradu punjenja umiješajte svježi sir sa šećerom, brašnom, Kremfixom, soli i vanilin šećerom u glatku smjesu. Kratko umiješajte breskve. Punjenje podijelite na 20 porcija i smrznite.

2

Lisnato tijesto

Odmotajte lisnato tijesto. List lisnatog tijesta premažite vrućim maslacem i narežite na 4 komada jednake veličine. Na svaki komad stavite po jednu porciju smrznutog punjenja od svježeg sira i omotajte. Paketiće stavite na lagano namašćene limove za pečenje.

3

Lim ugurajte u sredinu prethodno zagrijane pećnice.

Električna pećnica 220 °C

Pećnica na vrući zrak 200 °C

Vrijeme pečenja: oko 8 Minuta

4

Postupak pečenja ponovite s preostalim paketićima.

5

Voćni preljev

Za voćni preljev pomiješajte pire od jagoda sa šećerom u prahu i poslužite s paketićima od lisnatog tijesta posipanima šećerom u prahu.

Upotrebljeni Dr. Oetker proizvodi

Kliknite ovdje za detalje o proizvodu