Paketići od lisnatog tijesta

Pecivo s punjenjem od breskvi i sira

20 komada

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Paketići od lisnatog tijesta

Punjenje od breskvi i sira:

500 g svježeg sira
40 g šećera
2 žlice glatkog brašna
1 omot Dr. Oetker Kremfixa
1 prstohvat soli
1 omot Dr. Oetker Bourbon vanilin šećera
2 breskve (oguljene, bez koštica narezane na kockice)

Lisnato tijesto:

1 pakiranje svježeg lisnatog tijesta (200g)

Za premazivanje:

malo vrućeg maslaca

Voćni preljev:

200 g pirea od jagoda
50 g šećera u prahu

Za posipavanje:

malo šećera u prahu

preparation

Priprema

1

Punjenje od breskvi i sira

Za izradu punjenja umiješajte svježi sir sa šećerom, brašnom, Kremfixom, soli i vanilin šećerom u glatku smjesu. Kratko umiješajte breskve. Punjenje podijelite na 20 porcija i smrznite.

2

Lisnato tijesto

Odmotajte lisnato tijesto. List lisnatog tijesta premažite vrućim maslacem i narežite na 4 komada jednake veličine. Na svaki komad stavite po jednu porciju smrznutog punjenja od svježeg sira i omotajte. Paketiće stavite na lagano namašćene limove za pečenje.

3

Lim ugurajte u sredinu prethodno zagrijane pećnice.

Električna pećnica 220 °C

Pećnica na vrući zrak 200 °C

Vrijeme pečenja: oko 8 Minuta

4

Postupak pečenja ponovite s preostalim paketićima.

5

Voćni preljev

Za voćni preljev pomiješajte pire od jagoda sa šećerom u prahu i poslužite s paketićima od lisnatog tijesta posipanima šećerom u prahu.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne