Oreo® cupcakesi

Čokoladni muffini s hrskavim keksima Oreo® i kremom

oko 12 komada

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Oreo® cupcakesi

Za kalup za muffine:

12 papirnatih košarica

Muffini:

1 pakiranje Dr. Oetker Čokoladnih muffina
2 jaja (veličine M)
75 ml vode
125 ml ulja
24 Oreo® keksa (oko 265 g)

Krema:

8 Oreo® keksa (oko 90 g)
300 g vrhnja za šlag (hladnog)
1 omot Dr. Oetker Kremfixa
1 omot Dr. Oetker Vanilin šećera

preparation

Priprema

1

Priprema

Posložite 12 papirnatih kalupa na pladanj. Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica 180 °C

Pećnica na vrući zrak 160 °C

2

Muffini

Mješavinu za tijesto uspite u posudu za miješanje. Dodajte jaja, vodu i ulje te uz pomoć metlice izradite glatko tijesto. Izmrvite Oreo® kekse i umiješajte ih zajedno s komadićima čokolade u smjesu. Nakon toga po kalupima za muffine raspodijelite smjesu. Kalup stavite na rešetku u pećnicu.

Vrijeme pečenja: oko 25 Minute

Muffine izvadite iz kalupa i ostavite na kuhinjskoj rešetki da se ohlade.

3

Krema

Odvojite tri keksa, podijelite svakog na četiri dijela, a ostatak izmrvite. Čvrsto istucite vrhnje za šlag s Kremfixom i vanilin šećerom. Umiješajte mrvice keksa. Šlag raspodijelite žlicom po muffinima i ukrasite četvrtinama keksa. Do konzumacije držite na hladnom.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne