Kolačići od tri sastojka

Zdravi kolačići s čokoladnim Vitalisom

9 komada

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Kolačići od tri sastojka

Smjesa:

120 g Dr. Oetker Vitalis Čokoladni müsli
1 banana zrela
2 žličice Dr. Oetker Arome vanilije

preparation

Priprema

1

Uključite pećnicu i zagrijte je na 180 °C.
Ogulite bananu i izgnječite ju u pire.
U pire od banana dodajte dvije žličice arome vanilije.
Dodajte muesli od čokolade pa smjesu dobro izmiješajte.

2

Na tepsiju za pečenje stavite papir za pečenje pa na njega rasporedite kuglice približno iste veličine.
Svaku lopticu lagano spljoštite, a zatim stavite tepsiju u pećnicu.
Pecite 12 minuta i poslužite.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne