Sudjelovanje u inicijativama

Dr. Oetker nadilazi vlastite okvire i usko surađuje s drugim poduzećima, savezima, znanstvenim institutima i obrazovnim institucijama. Cilj je suočiti se s izazovima okoline, koja se stalno mijenja, i razviti strategije za stabilan razvoj poduzeća. 

Okrugli stol o palminom ulju iz održivog uzgoja (RSPO)

RSPO

Dr. Oetker je od 2011. godine član Okruglog stola o palminom ulju iz održivog uzgoja (RSPO). Već je te godine ovo poduzeće počelo postupno nabavljati palmino ulje iz održivog uzgoja. Do kraja 2012. godine svi njemački pogoni Dr. Oetkera koji prerađuju plamino ulje posjeduju certifikat RSPO. Općenito Dr. Oetker prerađuje samo vrlo malu količinu palminog ulja u svojim proizvodima.


Na RSPO Homepage

 

Njemački zavod za duboko zamrzavanje (dti)

dti

Poduzeće Dr. Oetker je već od sredine 60-ih godina angažirani član Njemačkog zavoda za duboko zamrzavanje, kratko nazvanog dti. Dr. Oetker zajedno s drugim predstavnicima privrednika s područja dukoko zamrznute hrane obrađuje, između ostalog, u različitim vijećima i radnim skupinama stručne teme s tog područja, kao npr. izrada studije glede klimatske bilance dukobo zamrznute hrane.


Na dti Homepage

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne