Compliance Organization

Područje Compliance usklađenja, zbog snažnog međunarodnog rasta poduzeća i povećanja uvjeta koje nameću zakoni, dobiva na sve većoj važnosti. Stoga je za cijelu Oetker grupu razvijen Compliance Management System.

 

U okviru tog sustava uspostavljen je Compliance Organization, čiji predstavnik kao neutralni i neovisni sugovornik može odgovoriti na sva vaša pitanja u vezi sa Compliance.

U slučaju naznaka za (eventualno) kršenje zakona koje se odnosi na tvrtku Dr. Oetker, iste možete potpuno anonimno prijaviti putem Compliance Hotline-System, Oetker grupe:

> Anonimne prijave

 


Alternativno se možete obratiti izravno e-poštom na Compliance Organization naše tvrtke.

 

Kontakt:

compliance@oetker.de

 

Ukoliko želite kontaktirati Oetker grupu vezano za navedeni problem, molimo vas da se obratite na:  

compliance@oetker-gruppe.de

 

Temeljito ćemo proučiti prijavu i po potrebi poduzeti potrebne mjere. 

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne