KOLAČIĆI na DR. OETKER internetskoj stranici

Ova internetska stranica pohranjuje kolačiće na vaša računala kako bi sama internetska stranica bolje funkcionirala i da bismo lakše shvatili na koji način koristite našu internetsku stranicu. Nastavkom uporabe ove internetske stranice (klikom mišem, navigacijom ili listanjem) ili uklanjanjem ove napomene o kolačićima dajete svoj pristanak za primjenu i uporabu kolačića. Za više informacija o kolačićima i njihovom brisanju, pročitajte našu politiku privatnosti.

Compliance Organization

Područje Compliance usklađenja, zbog snažnog međunarodnog rasta poduzeća i povećanja uvjeta koje nameću zakoni, dobiva na sve većoj važnosti. Stoga je za cijelu Oetker grupu razvijen Compliance Management System.

 

U okviru tog sustava uspostavljen je Compliance Organization, čiji predstavnik kao neutralni i neovisni sugovornik može odgovoriti na sva vaša pitanja u vezi sa Compliance.

U slučaju naznaka za (eventualno) kršenje zakona koje se odnosi na tvrtku Dr. Oetker, iste možete potpuno anonimno prijaviti putem Compliance Hotline-System, Oetker grupe:

> Anonimne prijave

 


Alternativno se možete obratiti izravno e-poštom na Compliance Organization naše tvrtke.

 

Kontakt:

compliance@oetker.de

 

Ukoliko želite kontaktirati Oetker grupu vezano za navedeni problem, molimo vas da se obratite na:  

compliance@oetker-gruppe.de

 

Temeljito ćemo proučiti prijavu i po potrebi poduzeti potrebne mjere.