Vitalis Hrskavi jastučići s vanilijom

Vitalis hrskavi jastučići – ukusni su i hrskavi jastučići dobiveni od integralnih žitarica, punjeni finom kremom s okusom vanilije. Ova Vitalis mješavina zaokružena je hrskavim pšeničnim flakesima, zdravim zobenim pahuljicama i finom vanilija kremom, koja i mlijeku daje poseban okus vanilije. Naravno da su i Hrskavi jastučići pripremljeni  prema originalnoj Vitalis kvaliteti hrskavosti. Specijalni postupak prženja zaslužan je da Vitalis hrskava mješavina ostane tako hrskava.

Uživajte u Vitalis Hrskavim jastučićima. Jednostavno dodajte mlijeko ili jogurt i prema želji ukrasite svježim voćem. Tako će biti još ukusniji.

Sastojci Vitalis Hrskavi jastučići s vanilijom

28 % pahuljica od cjelovitog zrna ZOBI, šećer, pahuljice od cjelovitog zrna PŠENICE, 9,5 % punjenja s okusom vanilije (šećer, biljna mast (palmina, shea), SIRUTKA u prahu, obrano MLIJEKO u prahu, SOJINO brašno, emulgator (SOJIN lecitin), aroma), PŠENIČNO brašno, kukuruzno brašno, palmino ulje, kukuruzne pahuljice bez šećera (slatki kukuruz, sol, ekstrakt JEČMENOG slada), glukozni sirup, PŠENIČNA krupica, PŠENIČNO brašno punog zrna, med, ZOBENE pahuljice, brašno od cjelovitog zrna ZOBI, rižino brašno, LAKTOZA, PŠENIČNI GLUTEN, sol, PŠENIČNA vlakna, sušeni ekstrakt JEČMENOG slada, sušene PŠENIČNE klice, obrano MLIJEKO u prahu, aroma. Hrskavi jastučići 24%.

Kupi proizvod:

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN i MLIJEKO. Može sadržavati: ORAŠASTO VOĆE.

Hranjiva vrijednost Vitalis Hrskavi jastučići s vanilijom

U 100 G PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA
Energestka vrijednost 1.840 kJ
437 kcal
881 kJ
209 kcal
Masti 13 g
6,4 g
od toga zasićene masne kiseline 4,5 g
2,4 g
Ugljikohidrati 68 g
31 g
od toga šećera 23 g
12 g
Bjelančevine 8,6 g
5,5 g
Sol 0,64 g
0,34 g

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Nakon upotrebe dobro zatvorite vrećicu kako bi müsli ostali svježi i hrskavi.

Upotreba: 40 g Vitalisa + 60 ml mlijeka (1.5% m.m.)

Težina: 300g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne