Special Puding za jaffa kolač

Dr. Oetker Special Pudinzi posebno su osmišljeni za tradicionalne recepte u kojima je glavni sastojak puding, zadržavajući pritom nadaleko poznat okus vrhunskog Dr. Oetker pudinga. Dr. Oetker Special puding za Jaffa kolač pruža posebno bogatu i pjenastu teksturu prilagođenu za kremu za kolače.  Može se koristiti u različitim vrstama kolača i idealan je za nove kombinacije s neodoljivim okusom čokolade i naranče ili ga možete koristiti kao zasebnu slasticu.

Kupi proizvod:

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN
JAJA
MLIJEKO i ORAŠASTO VOĆE u tragovima.

Hranjiva vrijednost Special Puding za jaffa kolač

U 100 G U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 1436
339
447
106
5
5
Masti 1.90
1.50
2
od toga zasićene masne kiseline 1.20
1
5
Ugljikohidrati 74
20
8
od toga šećera 0.90
13
14
Bjelančevine 3.70
3.30
7
Sol 0.24
0.14
2
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom mjestu i pri sobnoj temperaturi.

Upotreba: Pripremljen uz dodatak 100 g šećera, 1000 ml mlijeka (1,5 % m.m.)

Težina : 100 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne