KOLAČIĆI na DR. OETKER internetskoj stranici

Ova internetska stranica pohranjuje kolačiće na vaša računala kako bi sama internetska stranica bolje funkcionirala i da bismo lakše shvatili na koji način koristite našu internetsku stranicu. Nastavkom uporabe ove internetske stranice (klikom mišem, navigacijom ili listanjem) ili uklanjanjem ove napomene o kolačićima dajete svoj pristanak za primjenu i uporabu kolačića. Za više informacija o kolačićima i njihovom brisanju, pročitajte našu politiku privatnosti.

Baking Powder

Special Puding za cheesecake

Dr. Oetker Special Pudinzi posebno su osmišljeni za tradicionalne recepte u kojima je glavni sastojak puding, zadržavajući pritom nadaleko poznat okus vrhunskog Dr. Oetker pudinga. Torta od sira (eng. Cheesecake) jedna je od najpopularnijih slastica. Dr. Oetker Special puding za cheesecake s okusom bijele čokolade omogućava jednostavnu i laku pripremu nadjeva za cijelu tortu. Dr. Oetker Recept za Cheesecake: Podloga od keksa: 70 g maslaca i 200 g mljevenih keksa. Cheesecake puding krema: 1 pakiranje Special pudinga za Cheesecake (75 g), 80 g šećera, 550 ml mlijeka i 200 g kremastog sira. Priprema za podlogu: Otopite maslac, dodajte mljevene kekse i miješajte dok ne dobijete homogenu smjesu. Utisnite smjesu za podlogu u kalup za torte (23-24 cm) i ostavite u hladnjaku dok pripremate kremu. Priprema za kremu/tortu:  1. Sadržaj vrećice pomiješajte s 100 ml mlijeka i 80 g šećera. 2. Mlijeko (400 ml) zakuhajte. 3. Maknite mlijeko s vatre i umiješajte smjesu (puding prah - šećer - mlijeko). 4. Vratite na štednjak i neprestano miješajući kuhajte još 2-3 minute. 5. Odmaknite s vatre i ostavite puding da se ohladi (mora ostati u tekućem stanju). 6. Kremasti sir i ostatak mlijeka (50 ml) izmiješajte električnim mikserom dok ne postanu pjenasti. 7. Izmiješajte električnim mikserom ohlađeni puding i smjesu na niskoj brzini sa sirom dok puding krema ne postane homogena. 8. Kremu prelijte preko podloge od keksa i poravnajte. 9. Tortu ostavite u hladnjaku preko noći.

 

 

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod.

MLIJEKO (LAKTOZA)
MLIJEKO

Hranjiva vrijednost Special Puding za cheesecake

U 100 G GOTOVOG PROIZVODA U 100 G SADRŽAJA PROIZVODA %*
Energestka vrijednost 460 kJ
109 kcal
1664 kJ
394 kcal
5 %
5 %
Masti 2 g
8.2 g
3 %
od toga zasićene masne kiseline 1.3 g
5.5 g
7 %
Ugljikohidrati 20 g
79 g
8 %
od toga šećera 14 g
12 g
16 %
Bjelančevine 3.1 g
1.2 g
6 %
Sol 0.15 g
0.48 g
3 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Upotreba: Pripremljen uz dodatak 80 g šećera I 550 ml mlijeka i 200 g kremastog sira.

Težina: 75g