Riža na mlijeku s okusom vanilije

Provjerena mirisna nota vanilije daje riži na mlijeku sasvim poseban okus. Možete uživati u Dr. Oetker Riži na mlijeku s okusom vanilije ili dodati voće u gotovu smjesu. Priprema je jednostavna, a slastan obrok gotov u samo deset minuta, bez straha da će Vam riža zagorjeti ili mlijeko iskipjeti.

Sastojci Riža na mlijeku s okusom vanilije

instant riža (56 %), šećer, kukurzni škrob, modificirani škrob, zgušnjivač (ksantan guma), aroma (sadrži MLIJEKO), sol, bojilo (karoten).

Kupi proizvod:

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN i MLIJEKO. Može sadržavati: JAJA i ORAŠASTO VOĆE

Hranjiva vrijednost Riža na mlijeku s okusom vanilije

Jedna porcija sadrži: 296 g porcija = 1/2 gotovog proizvoda
U 100 G PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA %*
Energestka vrijednost 1.618 kJ
381 kcal
1.498 kJ
354 kcal
18 %
18 %
Masti 0,2 g
3,9 g
6 %
od toga zasićene masne kiseline 0,1 g
2,5 g
13 %
Ugljikohidrati 90 g
68 g
26 %
od toga šećera 26 g
29 g
32 %
Bjelančevine 4,2 g
11 g
22 %
Sol 0,33 g
0,53 g
9 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom mjestu i pri sobnoj temperaturi.

Upotreba: Potrebno je dodati 500 ml mlijeka.

Težina: 125g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne