Carski drobljenac

Često pomislimo na djetinjstvo i jela koja su nam pripremale mame i bake, a za ljubitelje ovakvih slatkih obroka imamo nešto neodoljivo! Dr. Oetker Carski drobljenac, poznatiji pod originalnim imenom Kaiserschmarn od sada možete pripremiti jednostavnije nego ikad, u samo 10 minuta. Poslužite ga uz tradicionalne dodatke – džem, kompot ili svježe voće i vratite se u vrijeme kad ste bili mali!

Kupi proizvod:

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN
JAJA i MLIJEKO. Može sadržavati: ORAŠASTE PLODOVE.

Hranjiva vrijednost Carski drobljenac

Jedna porcija sadrži: 205 g porcija = 1/2 gotovog proizvoda
U 100 G PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 1.536
362
1.742
413
21
21
Masti 3,4
12
17
od toga zasićene masne kiseline 1,3
5,5
28
Ugljikohidrati 71
63
24
od toga šećera 21
23
26
Bjelančevine 9,9
12
24
Sol 1,4
1,3
22
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Težina : 160 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne