Carski drobljenac

Često pomislimo na djetinjstvo i jela koja su nam pripremale mame i bake, a za ljubitelje ovakvih slatkih obroka imamo nešto neodoljivo! Dr. Oetker Carski drobljenac, poznatiji pod originalnim imenom Kaiserschmarn od sada možete pripremiti jednostavnije nego ikad, u samo 10 minuta. Poslužite ga uz tradicionalne dodatke – džem, kompot ili svježe voće i vratite se u vrijeme kad ste bili mali!

Sastojci Carski drobljenac

PŠENIČNO brašno, šećer, JAJA u prahu, modificirani škrob, obrano milijeko u prahu, tvari za rahljenje (glukon delta lakton, natrijev hidrogenkarbonat), glukozni sirup, sol, zgušnjivač (guar guma), aroma.

Kupi proizvod:

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN
JAJA i MLIJEKO. Može sadržavati: ORAŠASTE PLODOVE.

Hranjiva vrijednost Carski drobljenac

Jedna porcija sadrži: 205 g porcija = 1/2 gotovog proizvoda
U 100 G PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA %*
Energestka vrijednost 1.536 kJ
362 kcal
1.742 kJ
413 kcal
21 %
21 %
Masti 3,4 g
12 g
17 %
od toga zasićene masne kiseline 1,3 g
5,5 g
28 %
Ugljikohidrati 71 g
63 g
24 %
od toga šećera 21 g
23 g
26 %
Bjelančevine 9,9 g
12 g
24 %
Sol 1,4 g
1,3 g
22 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Težina: 160g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne