Ristorante pizza speciale

Nova receptura! Hrskavo i tanko tijesto, bogati nadjev i odabrani sastojci čine Dr. Oetker Ristorante pizzu neodoljivom za sve koji vole pizzu iz prave pizzerije.
 
Dr.Oetker Ristorante Pizza Speciale je obložena sirom, ukusnim šampinjonima, sočnom šunkom i ukusnom izbalansiranom mješavinom blago aromatične salame i pikantne salame s feferonima.
 
Naš savjet: Vaša Ristorante Pizza će biti još bolja kada u pećnici uključite gornji i donji grijač umjesto cirkulacije zraka, tada će nadjev ostati posebno sočan i sir će se ravnomjerno rastopiti.

Kupi proizvod:

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN i SIR.

Hranjiva vrijednost Ristorante pizza speciale

U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 989 kJ
236 kcal
3413 kJ
815 kcal
41 %
41 %
Masti 11 g
37 g
53 %
od toga zasićene masne kiseline 3.80 g
13 g
65 %
Ugljikohidrati 23 g
80 g
31 %
od toga šećera 2.60 g
8.90 g
10 %
Bjelančevine 11 g
37 g
74 %
Sol 1.30 g
4.40 g
73 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na -18 °C. Nakon odmrzavanja proizvod se ne smije ponovno zamrzavati.

Težina : 330 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne