Ristorante pizza speciale

Nova receptura! Hrskavo i tanko tijesto, bogati nadjev i odabrani sastojci čine Dr. Oetker Ristorante pizzu neodoljivom za sve koji vole pizzu iz prave pizzerije.
 
Dr.Oetker Ristorante Pizza Speciale je obložena sirom, ukusnim šampinjonima, sočnom šunkom i ukusnom izbalansiranom mješavinom blago aromatične salame i pikantne salame s feferonima.
 
Naš savjet: Vaša Ristorante Pizza će biti još bolja kada u pećnici uključite gornji i donji grijač umjesto cirkulacije zraka, tada će nadjev ostati posebno sočan i sir će se ravnomjerno rastopiti.

Kupi proizvod:

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN i SIR.

Hranjiva vrijednost Ristorante pizza speciale

U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 1.061
254
3.503
837
42
42
Masti 13
42
60
od toga zasićene masne kiseline 4,7
16
80
Ugljikohidrati 23
77
30
od toga šećera 2,6
8,7
10
Bjelančevine 10
34
68
Sol 1,4
4,7
78
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na -18 °C. Nakon odmrzavanja proizvod se ne smije ponovno zamrzavati.

Težina : 330 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne