Ristorante pizza mozzarella

Nova receptura! Tanko hrskavo tijesto, bogat nadjev i probrani sastojci čine ovu pizzu neodoljivom; za sve koji vole pravu talijansku pizzu.
 
Dr. Oetker Ristorante Pizza Mozzarella nadjevena je rajčicama dozrelima na suncu, mozzarellom, edamerom i neodoljivom mješavinom aroma i začina. 
 
Naš savjet: Vaša pizza Ristorante biti će još bolja ako u pećnici umjesto cirkulacije zraka uključite donji i gornji grijač. U tom će slučaju nadjev biti posebno sočan, a sir će se ravnomjerno rastopiti.

Sastojci Ristorante pizza mozzarella

PŠENIČNO brašno, pasirana rajčica 21%, SIR MOZZARELLA 21%, cherry rajčice 8,3%, ulje uljane repice, SIR EDAMER, voda, pekarski kvasac, bosiljak, sol, šećer, peršin, špinat, modificirani škrob, češnjak, sol limuna, papar, hidrolizirani biljni protein, emulgator (mono- i digliceridi masnih kiselina), maltodekstrin, kajenski papar, karamelizirani šećer.

Kupi proizvod:

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN i SIR.

Hranjiva vrijednost Ristorante pizza mozzarella

U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA %*
Energestka vrijednost 1.048 kJ
251 kcal
3.511 kJ
839 kcal
42 %
42 %
Masti 13 g
43 g
61 %
od toga zasićene masne kiseline 4,4 g
15 g
75 %
Ugljikohidrati 23 g
77 g
30 %
od toga šećera 2,7 g
9 g
10 %
Bjelančevine 10 g
33 g
66 %
Sol 0,98 g
3,3 g
55 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na -18 °C. Nakon odmrzavanja proizvod se ne smije ponovno zamrzavati.

Težina: 335g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne