Visokoproteinski puding Čokolada

Fini okus u kombinaciji s proteinima! Dr. Oetker visokoproteinski puding od čokolade pravi je užitak za sve koji vole ukusnu čokoladu i neodoljivo kremasti puding. A najbolje: puding sadrži 40 g proteina po čašici, nema dodanog šećera* i ima nizak udio masti!


*sadrži prirodni šećer

Visokoproteinski puding Čokolada (1 Recepti)

Alergeni

Zbog mogućih promjena u sastojcima, molimo uvijek provjerite informacije o alergenima na ambalaži proizvoda.

Hranjiva vrijednost Visokoproteinski puding Čokolada

Jedna porcija sadrži: Konzumirati neposredno nakon otvaranja.
U 100 G
Energetska vrijednost 350 kJ
83 kcal
Masti 1,6 g
od toga zasićene masne kiseline 1 g
Ugljikohidrati 6,1 g
od toga šećera 4,7 g
Bjelančevine 10 g
Sol 0,2 g
Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne