Mini Muffini

Tko voli muffine, zaljubit će se u naše nove Mini Muffine! Tako sočni i izdašni, tako očaravajuće čokoladni i još tako praktični i simpatični!

Idealno za sve koji vole manje, slatke zalogajčiće. A kao i kod svih Dr. Oetker Muffina - priprema ne može biti jednostavnija i brža!  U kutiji se nalaze i mali, šareni kalupići za 24 Mini Muffina u 4 nove vesele boje.

Slatke male ideje od Dr. Oetkera za veliki užitak!

Kupi proizvod:

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN. Može sadržavati: JAJA
SOJU
MLIJEKO i ORAŠASTO VOĆE.

Hranjiva vrijednost Mini Muffini

Jedna porcija sadrži: Jednu porciju čini: 1 muffin (= 19 g)
U 100 G U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 2.001
480
380
91
5
5
Masti 32
6,1
9
od toga zasićene masne kiseline 5,7
1,1
6
Ugljikohidrati 42
8
3
od toga šećera 23
4,4
5
Bjelančevine 4,8
0,9
2
Sol 0,57
0,11
2
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Težina : 250 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne