Mramorni muffini

Svima dobro poznat mramorni kolač sada u novom izdanju - mramorni muffini jednostavni za pripremu oduševit će vas finim okusom i posebnim izgledom.

Pakiranje sadrži: 300 g mješavine za tijesto, 25 g mješavine za tijesto s kakaom i 12 papirnatih kalupa.

Vrijeme pečenja: 20 - 25 minuta, pećnicu zagrijati na 180 ºC bez ventilacije.

Recept za mramorne muffine

PRIPREMA

1. Rasporedite kalupe po pladnju za pečenje. Zagrijte pećnicu na 180 ºC (gornji i donji grijač).  

2. Priprema tijesta:

Mješavinu za tijesto uspite u posudu, dodajte ulje, vodu i jaja, te miješajte metlicom dok ne dobijete glatko tijesto. Polovicu tijesta odvojite u zasebnu posudu i dodajte joj kakao mješavinu za tijesto, uz dodatak jedne žlice vode. Pomoću metlice miješajte dok ne dobijete glatko tijesto. Lagano izmiješajte dvije vrste tijesta s nekoliko pokreta da dobijete mramorni izgled.  

3. Pečenje:

S dvije žlice rasporedite tijesto u kalupe za muffine (12 kalupa). Vrijeme i temperatura pečenja: pecite 20 - 25 minuta na 180 ºC.

Kupi proizvod:

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN
JAJA
MLIJEKO i ORAŠASTO VOĆE

Hranjiva vrijednost Mramorni muffini

U 100 G U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 1533
361
1754
420
21
21
Masti 1.20
24
34
od toga zasićene masne kiseline 0.60
3.50
18
Ugljikohidrati 80
44
17
od toga šećera 40
22
24
Bjelančevine 6.40
6
12
Sol 1.20
0.76
13
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Upotreba: Za pripremu je potrebna 1 vrećica mješavine za mramorne muffine (300 g za tijesto i 25 g za tijesto s kakaom), 125 ml ulja, 2 jaja (veličine M) i 75 ml vode (+ 1 žlica vode).

Težina : 325 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne