Čokoladni Muffini

Muffini za sve koji vole čokoladu: krasno sočni i čokoladni s posebno puno čokoladnih komadića u tijestu!  
Dr. Oetker mješavina za Čokoladne muffine garantira brzu i jednostavnu pripremu. 

Mješavina za kolače već sadrži papirnate kalupiće za 12 slasnih muffina. Nije potreban mikser već se mogu ručno zamiješati. Slatke male ideje od Dr. Oetkera za veliki užitak!

Kupi proizvod:

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN. Može sadržavati: JAJA
SOJU
MLIJEKO i ORAŠASTO VOĆE.

Hranjiva vrijednost Čokoladni Muffini

Jedna porcija sadrži: Jednu porciju čini: 1 muffin (= 50 g)
U 100 G U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 1642
389
1855
444
22
22
Masti 6.50
27
39
od toga zasićene masne kiseline 3.90
5.40
27
Ugljikohidrati 74
44
17
od toga šećera 45
27
30
Bjelančevine 6.60
6.40
13
Sol 1.20
0.76
13
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Težina : 360 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne