Parfe krema

Idealna i bogata krema za sve slasne ideje vezane uz punjenje torti i kolača. Dr. Oetker Parfe krema čvrsta je želatinasta krema za torte i kolače blagog, neutralnog okusa.

Prikladna je za sve vrste parfe torti, a neograničena mogućnost dodavanja drugih sastojaka (npr. voća, čokolade itd.) omogućuje Vam da napravite tortu i kolače po Vašem izboru.

Priprema je brza i jednostavna – dovoljno je pomiješati sa 600 ml mlijeka, a rezultat bogata, izdašna parfe krema.

Kupi proizvod:

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

MLIJEKO. Može sadržavati: GLUTEN
JAJA i ORAŠASTO VOĆE.

Hranjiva vrijednost Parfe krema

U 100 G U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 1.984
472
609
145
7
7
Masti 17
5,1
7
od toga zasićene masne kiseline 15
4,1
21
Ugljikohidrati 67
19
7
od toga šećera 54
16
18
Bjelančevine 12
5,4
11
Sol 0,18
0,14
2
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom mjestu i pri sobnoj temperaturi.

Težina : 180 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne