Cake mix vanilija

Brza i jednostavna priprema sočnog biskvita za samo 10 minuta! Mješavina je dostatna za 12 kriški torte, a uz nadjev i dekore po želji, pretvara se u tortu koju nitko neće moći odbiti. Može se pripremiti i kao 20 sočnih muffina.

Bez umjetnih boja, aroma i konzervansa. Bez palminog ulja.

Sastojci Cake mix vanilija

PŠENIČNO brašno, šećer, PŠENIČNI škrob, tvari za rahljenje (difosfati, natrijevi karbonati), rižin škrob, emulgatori (E 475, E471, E433), zgušnjivač (natrijeva karboksimetilceluloza), prirodna aroma vanilije.

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

PŠENICA. Može sadržavati JAJA
MLIJEKO
ORAŠASTE PLODOVE.

Hranjiva vrijednost Cake mix vanilija

U 100 G U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA %*
Energestka vrijednost 1.563 kJ
368 kcal
1.847 kJ
443 kcal
22 %
22 %
Masti 1,5 g
28 g
40 %
od toga zasićene masne kiseline 1 g
4,4 g
22 %
Ugljikohidrati 82 g
41 g
16 %
od toga šećera 38 g
19 g
21 %
Bjelančevine 5,7 g
6,6 g
13 %
Sol 1,2 g
0,68 g
11 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom mjestu i pri sobnoj temperaturi.

Upotreba: 12 kirški torte ili 20 muffina

Težina: 310

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne