Cake mix vanilija

Brza i jednostavna priprema sočnog biskvita za samo 10 minuta! Mješavina je dostatna za 12 kriški torte, a uz nadjev i dekore po želji, pretvara se u tortu koju nitko neće moći odbiti. Može se pripremiti i kao 20 sočnih muffina.

Bez umjetnih boja, aroma i konzervansa. Bez palminog ulja.

Kupi proizvod:

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

PŠENICA. Može sadržavati JAJA
MLIJEKO
ORAŠASTE PLODOVE.

Hranjiva vrijednost Cake mix vanilija

U 100 G U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 1563
368
1847
443
22
22
Masti 1.50
28
40
od toga zasićene masne kiseline 1
4.40
22
Ugljikohidrati 82
41
16
od toga šećera 38
19
21
Bjelančevine 5.70
6.60
13
Sol 1.20
0.68
11
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom mjestu i pri sobnoj temperaturi.

Upotreba: 12 kirški torte ili 20 muffina

Težina : 310 quantity.value.abbr.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne