Cake mix čokolada

Brza i jednostavna priprema sočnog biskvita za samo 10 minuta! Mješavina je dostatna za 12 kriški torte, a uz nadjev i dekore po želji, pretvara se u tortu koju nitko neće moći odbiti. Može se pripremiti i kao 20 sočnih muffina.

Bez umjetnih boja, aroma i konzervansa. Bez palminog ulja.

Sastojci Cake mix čokolada

šećer, pšenično brašno, pšenični škrob, 4.8% kakaa smanjene masti, tvari za rahljenje (difosfati, natrijevi karbonati).

Cake mix čokolada (1 Recepti)

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

PŠENICA. Može sadržavati JAJA
MLIJEKO i ORAŠASTE PLODOVE

Hranjiva vrijednost Cake mix čokolada

U 100 G U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA %*
Energestka vrijednost 1.543 kJ
364 kcal
1.728 kJ
414 kcal
21 %
21 %
Masti 1,1 g
24 g
34 %
od toga zasićene masne kiseline 0,5 g
3,7 g
19 %
Ugljikohidrati 80 g
42 g
16 %
od toga šećera 44 g
23 g
26 %
Bjelančevine 5,9 g
7,1 g
14 %
Sol 1,2 g
0,72 g
12 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom mjestu i pri sobnoj temperaturi.

Težina: 310g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne