Dr. Oetker High protein Riža na mlijeku

Dr. Oetker visokoproteinski obrok – riža na mlijeku pravi je užitak za ljubitelje ovog slatkog klasika koji paze na prehranu. S 30 g proteina u pripremljenom obroku, bez dodanog šećera* i s niskim udjelom masti savršen je dodatak aktivnom stilu života. Dr. Oetker visokoproteinski obrok može se obogatiti po želji: bilo cimetom, Dr. Oetker voćnom kašom ili svježim voćem: Dr. Oetker visokoproteinski obrok uvijek uspijeva i finog je okusa!

Dr. Oetker visokoproteinski obrok – riža na mlijeku jednostavno se priprema: za samo 10 minuta gotov je obrok kojeg se sjećamo još iz djetinjstva.


* sadrže prirodno prisutne šećere

 

 

Kupi proizvod:

Alergeni

Zbog mogućih promjena u sastojcima, molimo uvijek provjerite informacije o alergenima na ambalaži proizvoda.

Način prehrane

  • Za vegetarijance
  • Za lakto-vegetarijance

Hranjiva vrijednost Dr. Oetker High protein Riža na mlijeku

Jedna porcija sadrži: ½ pripremljenog proizvoda (=252 g)
U 100 G U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 1484 kJ
351 kcal
465 kJ
110 kcal
1172 kJ
278 kcal
14 %
14 %
Masti 0.50 g
1.40 g
3.50 g
5 %
od toga zasićene masne kiseline 0.20 g
0.80 g
2.10 g
11 %
Ugljikohidrati 63 g
17 g
43 g
17 %
od toga šećera 1 g
4 g
10 g
11 %
Bjelančevine 16 g
6 g
15 g
30 %
Sol 0.14 g
0.12 g
0.31 g
5 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Težina : 104 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne