Guseppe šunka i gljive

Debelo tijesto, istovremeno meko unutra i hrskavo izvana! Bogati nadjevi od samo najboljih sastojaka u kombinaciji s tijestom, čine jedinstven okus i doživljaj. To je Guseppe pizza!

Dr. Oetker Guseppe Šunka i gljive pizza sadrži podlogu od najfinijih rajčica te nadjev od ukusnog sira, sočne kuhane šunke i gljiva.

Posebna pizza za svakoga i svaku prigodu!

Sastojci Guseppe šunka i gljive

PŠENIČNO brašno, voda, SIR 10% (EDAMER, MOZZARELLA), 8 % šunka za pizzu (svinjetina, voda, modificirani škrob, krumpirovo brašno, sol, bjelančevine SOJE, glukoza, emulgatori: trifosfati, polifosfati, konzervans natrijev nitrit, zgušnjivač: karagenan, šećer, maltodekstrin, kolagen protein svinjetine, arome, ekstrakti začina, antioksidans: natrijev askorbat, arome, ekstrakti začina, antioksidans: natrijev askorbat), 7 % gljive, koncentrat rajčice, palmino ulje, crveni luk, biljno ulje, kvasac, sol, šećer, modificirani škrob, začini, obrano MLIJEKO u prahu, arome, hidrolizirani biljni protein, maltodekstrin, bojilo: karoteni, karamelizirani šećer, aroma dima.

Kupi proizvod:

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN
SIR
MLIJEKO i SOJA. Može sadržavati: GORUŠICU.

Hranjiva vrijednost Guseppe šunka i gljive

U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA %*
Energestka vrijednost 926 kJ
221 kcal
3.936 kJ
939 kcal
47 %
47 %
Masti 8,8 g
37,4 g
53 %
od toga zasićene masne kiseline 4,5 g
19,1 g
96 %
Ugljikohidrati 26,7 g
113,5 g
44 %
od toga šećera 3,3 g
14 g
16 %
Bjelančevine 8,1 g
34,4 g
69 %
Sol 1,14 g
4,85 g
81 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na -18 °C. Nakon odmrzavanja proizvod se ne smije ponovno zamrzavati.

Težina: 425g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne