Guseppe šunka i gljive

Debelo tijesto, istovremeno meko unutra i hrskavo izvana! Bogati nadjevi od samo najboljih sastojaka u kombinaciji s tijestom, čine jedinstven okus i doživljaj. To je Guseppe pizza!

Dr. Oetker Guseppe Šunka i gljive pizza sadrži podlogu od najfinijih rajčica te nadjev od ukusnog sira, sočne kuhane šunke i gljiva.

Posebna pizza za svakoga i svaku prigodu!

Kupi proizvod:

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN
SIR
MLIJEKO i SOJA. Može sadržavati: GORUŠICU.

Hranjiva vrijednost Guseppe šunka i gljive

U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 896 kJ
213 kcal
3807 kJ
906 kcal
45 %
45 %
Masti 7.40 g
31 g
44 %
od toga zasićene masne kiseline 2.70 g
11 g
55 %
Ugljikohidrati 28 g
118 g
45 %
od toga šećera 3.50 g
15 g
17 %
Bjelančevine 8.10 g
35 g
70 %
Sol 1 g
4.30 g
72 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na -18 °C. Nakon odmrzavanja proizvod se ne smije ponovno zamrzavati.

Težina : 425 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne