Ristorante Prosciutto Gluten free

Hrskavo tanko tijesto, bogati preljev i odabrani sastojci čine ovu pizzu neodoljivom za sve koji vole uživati u talijanskom stilu bez glutena. Dr. Oetker Ristorante Pizza Pršut bez glutena prelivena je umakom od rajčice, pršutom i sirom.

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

MOZARELLA
EDAM
JAJA
PROTEINI MLIJEKA

Hranjiva vrijednost Ristorante Prosciutto Gluten free

U 100 G PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 937 kJ
223 kcal
3231 kJ
770 kcal
38 %
38 %
Masti 9 g
31 g
44 %
od toga zasićene masne kiseline 3.10 g
11 g
55 %
Ugljikohidrati 24 g
83 g
32 %
od toga šećera 2.10 g
7.30 g
8 %
Bjelančevine 11 g
36 g
72 %
Sol 1.30 g
4.30 g
72 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na -18 °C. Nakon odmrzavanja proizvod se ne smije ponovno zamrzavati.

Težina : 345 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne