KOLAČIĆI na DR. OETKER internetskoj stranici

Ova internetska stranica pohranjuje kolačiće na vaša računala kako bi sama internetska stranica bolje funkcionirala i da bismo lakše shvatili na koji način koristite našu internetsku stranicu. Nastavkom uporabe ove internetske stranice (klikom mišem, navigacijom ili listanjem) ili uklanjanjem ove napomene o kolačićima dajete svoj pristanak za primjenu i uporabu kolačića. Za više informacija o kolačićima i njihovom brisanju, pročitajte našu politiku privatnosti.

Baking Powder

Gluten free muffins

Dr. Oetker Gluten Free Muffins proizvedeni su u posebnim i kontroliranim uvjetima te su sigurni za sve koji konzumiraju hranu bez glutena. Odlična receptura, lakoća te posebna sočnost garancija su kako će se ovi odlični kolačići često naći na meniju osoba koje u svakodnevnoj prehrani ne konzumiraju proizvode s glutenom. Jedno pakiranje Dr. Oetker mješavina za Gluten Free muffine dostatno je za pripremu 12 ekstra sočnih muffina s bogatim nadjevom od čokoladnih komadića, koji se tope u ustima! Priprema je brza i jednostavna te ne zahtjeva korištenje miksera – mješavina se može i ručno zamiješati. Pakiranje sadrži 290 g mješavine za tijesto, 50 g čokoladnih komadića te 12 papirnatih kalupa za pripremu ekstra sočnih muffina bez glutena.

 

Vrijeme pečenja: 20 - 25 minuta, električna pećnica: 180 ºC, pećnica na vrući zrak: 160 ºC. Pridržavajte se uputa za vašu pećnicu!

Za tijesto je potrebno dodati: 2 jaja, 100 ml ulja, 100 ml mlijeka.

 

Priprema: 

1. Najprije položite 12 papirnatih kalupa na lim, te prethodno zagrijte pećnicu prema uputama.

2. Priprema tijesta: Mješavinu za tijesto uspite u posudu za miješanje. Dodajte jaja, mlijeko i ulje te električnim mikserom miješajući 2 minute na najjačoj brzini izradite glatko tijesto. Žlicu čokoladnih komadića odvojite i stavite sa strane, a ostale umiješajte u tijesto.

3. Pečenje: Tijesto uz pomoć žličice odmah ravnomjerno podijelite u kalupe. Uputa: kalupe ispunite samo do pola. Ostatak čokoladnih komadića rasporedite po tijestu i stavite peći u sredinu pećnice. Vrijeme i temperatura pečenja: prilagodite prema uputi za vašu pećnicu. Kada su muffini ispečeni, maknite ih s lima i ostavite da se ohlade u kalupima.

 

Sastojci mješavine za tijesto: šećer, rižino brašno, kukuruzni škrob, modificirani krumpirov škrob, tvari za rahljenje (difosfati, natrijevi karbonati).

Sastojci čokoladnih komadića: šećer, kako masa, kakaov maslac, emulgator (lecitini). Može sadržavati JAJA, SOJU i ORAŠASTO VOĆE.

 

 

alergeni

Pripremite dva sastojka, provjerite informacije o alergenima na pakiranju

Hranjiva vrijednost Gluten free muffins

Jedna porcija sadrži: Pakiranje dostatno za pripremu 12 porcija.
U 100 G GOTOVOG PROIZVODA U 100 G SADRŽAJA PROIZVODA %*
Energestka vrijednost 1722 kJ
412 kcal
1625 kJ
384 kcal
21 %
21 %
Masti 22 g
4 g
31 %
od toga zasićene masne kiseline 4.2 g
2.4 g
21 %
Ugljikohidrati 49 g
83 g
19 %
od toga šećera 26 g
43 g
29 %
Bjelančevine 4.8 g
2.9 g
10 %
Sol 0.77 g
1.2 g
13 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Težina: 340g