Galetta s okusom vanilije

Uživati u okusu pudinga na najbrži način:
Dr. Oetker Galetta – kremasti puding s okusom vanilije u samo 3 minute i bez kuhanja. Jednostavno pomiješajte Galettu s hladnim mlijekom i za 3 minute je već spremno. Čista uživancija, i onda kad treba ići malo brže.

Kupi proizvod:

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

LAKTOZA

Hranjiva vrijednost Galetta s okusom vanilije

Jedna porcija sadrži: 85 g porcija = 1/4 gotovog proizvoda
U 100 G U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 1639
386
406
96
5
5
Masti 0.10
1.30
2
od toga zasićene masne kiseline 0
0.80
4
Ugljikohidrati 95
18
7
od toga šećera 74
15
17
Bjelančevine 0
2.90
6
Sol 0.32
0.16
3
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Težina : 85 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne