Pizza Feliciana Salame e Chorizo

Salame e Chorizo intenzivan je okus salame i chorizo kobasice. Puninu okusa idealno nadopunjuju crvena paprika, ljubičasti luk i bogatstvo začina i začinskog bilja, kao što su bosiljak, papar i slatka paprika. Za ljubitelje jačih okusa.

Sastojci Pizza Feliciana Salame e Chorizo

PŠENIČNO bašno, voda, SIR EDAMER 10%, chorizo kobasica 4,4% (svinjetina, svinjska mast, sol, začini, šećer, ekstrakti začina, dekstroza, konzervans (natrijev nitrit), antioksidans (ekstrakti ružmarina)), salama 4,4 % (svinjetina, svinjska mast, sol, zalini, brašno GORUŠICE, glukoza, ekstrakti začina, šećer, arome, antioksidans (ekstrakti ružmarina), voda, konzervans (natrijev nitrit), koncentrat rajčice 4,2%, crvena paprika, crveni luk, pekarski kvasac, palmina mast, sol, šećer, ulje uljane repice, sušeno PŠENIČNO kiselo tijesto (mljeveni PŠENIČNI proizvodi, PŠENIČNI slad), bosiljak, ekstrakt JEČMENOG slada, emulgator (mono- i diacetil esteri vinske kiseline mono- i diglicerida masnih kiselina), zgušnjivač (guar guma), češnjak, paprika, regulator kiselosti (kalcijevi fosfati), peršin, modificirani škrob, papar, aroma, boja (karoteni).

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN
SIR
GORUŠICA i JEČAM. Može sadržavati SOJU.

Hranjiva vrijednost Pizza Feliciana Salame e Chorizo

U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA %*
Energestka vrijednost 1.115 kJ
266 kcal
3.569 kJ
850 kcal
42 %
42 %
Masti 9,8 g
31 g
44 %
od toga zasićene masne kiseline 4,6 g
15 g
75 %
Ugljikohidrati 34 g
108 g
42 %
od toga šećera 3,9 g
13 g
14 %
Bjelančevine 9,7 g
31 g
62 %
Sol 1,6 g
5,1 g
85 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na -18 °C. Nakon odmrzavanja proizvod se ne smije ponovno zamrzavati.

Težina: 320g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne