Pizza Feliciana Quattro Formaggi

Quattro formaggi je bogatstvo svega onoga što u pizzi najviše volimo! Spoj četiri različite vrste sira na hrskavom, rustikalnom tijestu: pljesnivog, edamera, mozzarelle i tilzit sira, obogaćenih grudicama umaka od vrhnja i češnjaka. Punina i intenzitet okusa obogaćeni su začinima i začinskim biljem češnjaka, ružmarina, origana i bosiljka. Definitivno za svakoga!

Kupi proizvod:

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN
SIR
VRHNJE
JEČAM. Može sadržavati: SOJU i GORUŠICU.

Hranjiva vrijednost Pizza Feliciana Quattro Formaggi

U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 1.111 kJ
264 kcal
3.609 kJ
859 kcal
42 %
43 %
Masti 9,8 g
32 g
46 %
od toga zasićene masne kiseline 5 g
16 g
80 %
Ugljikohidrati 33 g
107 g
41 %
od toga šećera 3,8 g
12 g
13 %
Bjelančevine 10 g
33 g
66 %
Sol 1,1 g
3,6 g
60 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na -18 °C. Nakon odmrzavanja proizvod se ne smije ponovno zamrzavati.

Težina : 325 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne