Pizza Feliciana Prosciutto e Pesto

Prosciutto e Pesto originalan je spoj omiljenog pršuta i tradicionalnog talijanskog dodatka – zelenog pesto umaka. Puninu okusa daju joj sočne cherry rajčice, a pizza je obogaćena začinima i začinskim biljem poput mente, ružmarina, timijana i bosiljka. Nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Kupi proizvod:

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN
VRHNJE
SOJA
SIR i JEČAM. Može sadržavati GORUŠICU.

Hranjiva vrijednost Pizza Feliciana Prosciutto e Pesto

U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 975 kJ
232 kcal
3509 kJ
835 kcal
42 %
42 %
Masti 7.80 g
28 g
40 %
od toga zasićene masne kiseline 3.40 g
12 g
60 %
Ugljikohidrati 31 g
110 g
42 %
od toga šećera 3.70 g
13 g
14 %
Bjelančevine 9 g
32 g
64 %
Sol 1.20 g
4.20 g
70 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na -18 °C. Nakon odmrzavanja proizvod se ne smije ponovno zamrzavati.

Težina : 360 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne