Feliciana Margherita

Feliciana Margherita je pizza s tradicionalnim okusom talijanske Margherite, obogaćena komadićima rajčice. Sadrži 100% mozzarella sira, a savršeno odgovara aromatičnom umaku od rajčice uz dodatak najkvalitetnijeg ekstra djevičanskog maslinovog ulja, bosiljka i origana. Idealan izbor za vegetarijance i ljude koji ne vole pizzu s mesom.

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN i MLIJEKO. Moguća prisutnost SOJE.

Hranjiva vrijednost Feliciana Margherita

Jedna porcija sadrži: 1 porcija = 325 g
U 100 G PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 993
236
3226
766
38
38
Masti 6.80
22
31
od toga zasićene masne kiseline 3.80
12
60
Ugljikohidrati 34
109
42
od toga šećera 4
13
14
Vlakna 1.80
5.90

Bjelančevine 9.20
30
60
Sol 0.99
3.20
53
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na -18°C. Nakon odmrzavanja proizvod se ne smije ponovno zamrzavati.

Težina : 325 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne