Sve vrste

Feliciana (5 Proizvoda )

Pizza Feliciana Pollo Ricotta
Pizza Feliciana Prosciutto e Pesto
Pizza Feliciana Quattro Formaggi
Pizza Feliciana Salame e Chorizo
Feliciana Margherita

Pizza Feliciana

Feliciana pizza prva je smrznuta pizza inspirirana ukusnim talijanskim pizzama. Tajna Felicianina jedinstvenog okusa leži u tankom i hrskavom tijestu na bazi kiselog tijesta. Punina okusa obogaćena je ukusnom kombinacijom sastojaka, začinskog bilja i umaka.

 

Pizza Feliciana pripremljena je bez pojačivača okusa i boja.

Rustikalna pizza s talijanskom poviješću pruža specifičan okus pizze i spontanu talijansku atmosferu, mediteranskog šarma, sada i u tvom domu kad god i s kim god poželiš.

 

Brzo, jednostavno i uvijek ukusno!

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne