Super kaša s čokoladom i chia sjemenkama XXL

Nastavno na omiljenu liniju Super kaša, popularni okus čokolade predstavljen je u novom XXL izdanju! Novo veliko pakiranje sadrži 305g odnosno pet porcija kaše namijenjenih konzumaciji kroz cijeli radni tjedan.


Ukusna i nutritivno bogata, zobena kaša s čokoladom idealan je brzi obrok. Fina Super kaša spremna je za svega nekoliko minuta. Sadrži i chia sjemenke.


Dr. Oetker Super kaša - brz, jednostavan, a istovremeno nutritivno izbalansirani obrok koji vam daje energiju. Neovisno o ubrzanom životu, priuštite si nekoliko minuta za cjelovit obrok koji će vam pružiti osjećaj sitosti, potrebne hranjive sastojke i energiju, za doručak ili između drugih obroka. Ukusna zobena kaša, uz dodatak chia sjemenki, poslastica je u kojoj možete uživati bez grižnje savjesti.

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

Može sadržavati JAJA
SOJU i ORAŠASTO VOĆE

Hranjiva vrijednost Super kaša s čokoladom i chia sjemenkama XXL

U 100 G PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA %*
Energestka vrijednost 1.664 kJ
395 kcal
1.015 kJ
241 kcal
12 %
12 %
Masti 9,1 g
5,6 g
8 %
od toga zasićene masne kiseline 3,9 g
2,4 g
12 %
Ugljikohidrati 63 g
38 g
15 %
od toga šećera 21 g
13 g
14 %
Bjelančevine 12 g
7,1 g
14 %
Sol 0,57 g
0,35 g
6 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom i pri sobnoj temperaturi.

Težina: 305g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne