Šlag pjena

Sjajnog je okusa i konzistencije, a možete ju poslužiti samu ili zajedno s raznim voćem, desertima ili kolačima. Odlična je za nadjeve u kolačima i tortama, za pripremu glazure ili za ukrašavanje.

Pripremljenu šlag pjenu možete poslužiti odmah, a možete i čuvati u hladnjaku do 24 sata.

Dolazi u multipack pakiranju od 3 komada.

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

MLIJEČNI proteini
LAKTOZA
MLIJEKO. Može sadržavati: GLUTEN i JAJA.

Hranjiva vrijednost Šlag pjena

U 100 G U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA %*
Energestka vrijednost 2.173 kJ
519 kcal
596 kJ
412 kcal
7 %
9 %
Masti 25 g
6,3 g
9 %
od toga zasićene masne kiseline 21 g
5,1 g
26 %
Ugljikohidrati 70 g
18 g
17 %
od toga šećera 41 g
12 g
13 %
Bjelančevine 2,6 g
3,2 g
6 %
Sol 0,13 g
0,13 g
2 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom i pri sobnoj temperaturi

Težina: 38g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne