Krema za torte vanilija

Dr. Oetker Krema za torte s omiljenim okusom vanilije brzo i jednostavno se priprema. Praktična je jer se može čuvati kod kuće u zalihi, a priprema se samo dodavanjem  hladnog mlijeka. Dr. Oetker Kremu za torte s okusom vanilije možete koristiti kao nadjev ili kao ukras torti, kolača, princes krafni i sličnih slastica.

Kupi proizvod:

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

MLIJEKO. Može sadržavati: GLUTEN i JAJA.

Hranjiva vrijednost Krema za torte vanilija

U 100 G
Energetska vrijednost 710
169
Masti 7.60
od toga zasićene masne kiseline 6.90
Ugljikohidrati 21
od toga šećera 15
Bjelančevine 4.60
Sol 0.15

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Težina : 45 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne