Krema za torte s vrhnjem - Čokolada

Dr. Oetker Kreme za torte s vrhnjem su kreme jedinstvene punoće i okusa, jer umjesto s mlijekom, pripremaju se sa slatkim vrhnjem. Zato su i izdašnije pa se od jednog pakiranja može dobiti količina kreme za jednu cijelu bogatu tortu. Krema za torte s okusom i komadićima čokolade oduševiti će sve ljubitelje čokoladnih kolača! Potrebno je samo umutiti 500 ml slatkog vrhnja te pred kraj dodati prašak za kremu, a jedno pakiranje dovoljno je za cijelu tortu promjera 24 – 26 cm.

Ne sadrže konzervanse i umjetna bojila.

Kupi proizvod:

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

Gluten
Jaja
Mlijeko
Soja i Orašasti plodovi

Hranjiva vrijednost Krema za torte s vrhnjem - Čokolada

U 100 G U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 1.610 kJ
380 kcal
1.268 kJ
306 kcal
15 %
15 %
Masti 2,5 g
26 g
37 %
od toga zasićene masne kiseline 1,5 g
16 g
80 %
Ugljikohidrati 82 g
15 g
6 %
od toga šećera 75 g
14 g
16 %
Bjelančevine 4,1 g
2,7 g
5 %
Sol 0,48 g
0,14 g
2 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Težina: 90 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne