Krema za torte čokolada

Dr. Oetker Krema za torte s uvijek slasnim okusom čokolade brzo se i jednostavno priprema. Praktična je jer se može čuvati kod kuće u zalihi, a priprema se samo dodavanjem  hladnog mlijeka. Kremu za torte s okusom čokolade možete koristiti kao nadjev ili ukras raznim kolačima i tortama.

Kupi proizvod:
Krema za torte čokolada (2 Recepti)

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

LAKTOZA
Može sadržavati: GLUTEN
JAJA i ORAŠASTE PLODOVE.

Hranjiva vrijednost Krema za torte čokolada

U 100 G
Energetska vrijednost 777
185
Masti 6,8
od toga zasićene masne kiseline 5,6
Ugljikohidrati 25
od toga šećera 21
Bjelančevine 4,9
Sol 0,16

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Težina : 65 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne