Brzi Gustin za umake

Dr. Oetker Brzi Gustin za umake jedini je proizvod namijenjen brzom zgušnjavanju umaka, krem juha i voćnih umaka. Neutralnog je okusa što omogućuje pripremu slatkih i slanih jela. Brzi Gustin jednostavno se umiješa izravno u toplu tekućinu (krem juhu, umak, voćni sok) i zavrije nakratko do željene gustoće.

Zahvaljujući posebno finoj recepturi, ne stvara grudice i nije potrebno zasebno zamiješati. Uporaba Dr. Oetker Brzog Gustina zbog vrlo jednostavne pripreme i kratkog vremena kuhanja (1 minuta) štedi vrijeme domaćicama.

Kupi proizvod:

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN. Može sadržavati: JAJA
MLIJEKO i ORAŠASTE PLODOVE.

Hranjiva vrijednost Brzi Gustin za umake

U 100 G
Energetska vrijednost 1.612
379
Masti 0,2
od toga zasićene masne kiseline 0,1
Ugljikohidrati 93
od toga šećera 19
Bjelančevine 1,3
Sol 0,06

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Težina : 150 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne