Panna cotta šumsko voće

Dr. Oetker Panna Cotta priprema se prema originalnoj talijanskoj recepturi sasvim jednostavno, bez kuhanja! Pomiješa se s mlijekom i slatkim vrhnjem, stavi da se ohladi i uživanje u pravom talijanskom okusu, u vlastitom domu, može početi. Nemojte zaboraviti i ukusan preljev od šumskog voća koji će obogatiti svaki zalogaj.
Razmazite sebe, svoju obitelj i goste ovim desertnim specijalitetom.


Sadrži: 84 g praška za desertnu kremu i 40 g preljeva od šumskog voća.

Sastojci Panna cotta šumsko voće

šećer, 35% šumskog voća (borovnice, kupine, jagode, maline), glukozni-fruktozni sirup, modificirani kukuruzni škrob, zgušnivač (karagenan), regulator kiselosti (limunska kiselina), arome. 

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

Može sadržavati GLUTEN i JAJA.

Hranjiva vrijednost Panna cotta šumsko voće

U 100 G U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA %*
Energestka vrijednost 1.484 kJ
349 kcal
857 kJ
205 kcal
10 %
10 %
Masti 0,1 g
13 g
19 %
Ugljikohidrati 80 g
19 g
7 %
od toga šećera 72 g
18 g
20 %
Bjelančevine 6,9 g
3,7 g
7 %
Sol 0,13 g
0,11 g
7 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Težina: 124g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne