Dekor fondant 5 boja

Dr. Oetker Dekor fondant u 5 boja je smjesa koju je potrebno samo razvaljati i dalje koristiti za modeliranje raznih figurica i oblika za ukrašavanje torti, kolača i keksa.

Jedno pakiranje od 500g sadrži 5 boja po 100g: zelena, crvena, žuta, crna i plava. Svaka je zasebno zapakirana u foliju za dužu mogućnost čuvanja i zasebnu uporabu.

Sastojci Dekor fondant 5 boja

šećer, glukozni sirup, palmino ulje, tvar za zadržavanje vlage (glicerin), bojila: biljni ugljen, antocijani, lutein, briliant blue, zgušnjivač (tragakant, karboksi metil celuloza), emulgator: ester limunske kiseline mono i diglicerida masnih kiselina, aroma, koncentrati (šafrana, limuna), konzervans: kalijev sorbat, regulator kiselosti: limunska kiselina.

Kupi proizvod:

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

Može sadržavati: BADEME
LJEŠNJAKE
ORAHE i PISTACIJE.

Hranjiva vrijednost Dekor fondant 5 boja

U 100 G U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA %*
Energestka vrijednost 0 kJ
0 kcal
1.634 kJ
385 kcal
0 kJ
0 kcal
0 %
0 %
Masti 0 g
3,9 g
0 g
0 %
od toga zasićene masne kiseline 1,3 g
2,3 g
0 g
0 %
Ugljikohidrati 67,8 g
88 g
0 g
0 %
od toga šećera 67,8 g
87 g
0 g
0 %
Bjelančevine 6,3 g
0 g
0 g
0 %
Sol 0 g
0,02 g
0 g
0 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Težina: 500g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne