Dekor fondant 5 boja

Dr. Oetker Dekor fondant u 5 boja je smjesa koju je potrebno samo razvaljati i dalje koristiti za modeliranje raznih figurica i oblika za ukrašavanje torti, kolača i keksa.

Jedno pakiranje od 500g sadrži 5 boja po 100g: zelena, crvena, žuta, crna i plava. Svaka je zasebno zapakirana u foliju za dužu mogućnost čuvanja i zasebnu uporabu.

Kupi proizvod:

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

Može sadržavati: BADEME
LJEŠNJAKE
ORAHE i PISTACIJE.

Hranjiva vrijednost Dekor fondant 5 boja

U 100 G U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 0
0
1.634
385
0
0
0
0
Masti 0
3,9
0
0
od toga zasićene masne kiseline 1,3
2,3
0
0
Ugljikohidrati 67,8
88
0
0
od toga šećera 67,8
87
0
0
Bjelančevine 6,3
0
0
0
Sol 0
0,02
0
0
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Težina : 500 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne