Creme VEGA

Creme VEGA daje vašim jelima svježu, kremastu notu - bez ikakvih životinjskih sastojaka. Veganska krema na bazi soje idealna je za kuhanje, obogaćivanje okusa hrane i pečenje. Bilo da se radi o ukusnom povrću pripremljenom u tavi, finim umacima ili slatkom preljevu za kolače – Creme VEGA izvrsno upotpunjuje veganska jela. Svojom kremastom konzistencijom otporna je na visoke temperature. Vaša jela sigurno će uspjeti, a krema jamči zgušnjavanje kao da upotrebljavate klasičnu Crème fraîche. Novu Creme VEGA pronaći ćete u blizini ostalih veganskih proizvoda u rashladnoj vitrini ili u blizini kiselih vrhnja.

Alergeni

Zbog mogućih promjena u sastojcima, molimo uvijek provjerite informacije o alergenima na ambalaži proizvoda.

Način prehrane

  • Za vegane
  • Za vegetarijance
  • Za lakto-vegetarijance
  • Za ovo-vegetarijance

Hranjiva vrijednost Creme VEGA

U 100 G
Energetska vrijednost 1.183 kJ
287 kcal
Masti 30 g
od toga zasićene masne kiseline 27 g
Ugljikohidrati 1,7 g
od toga šećera 1,4 g
Bjelančevine 2,4 g
Sol 0,24 g

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na temperaturi najviše do +8°C

Upotreba: Upotrebljava se za obogaćivanje jela. Idealno za tople i hladne umake ili fine juhe.

Težina : 150 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne