Baking Powder

Ciobar bijela čokolada

Izvorna talijanska receptura čini Ciobar vruću čokoladu jedinstvenom. Priprema je brza i jednostavna kod kuće – a okus je kao u najboljem talijanskom kafiću: gust kremast užitak bijele čokolade. I to za cijelu obitelj i prijatelje! Proizvod možete pronaći u pojedinačnom pakiranju i u ekonomičnom pakiranju od 5 komada.

 

 

Kupi proizvod:

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

Mlijeko
Gluten i Jaja

Hranjiva vrijednost Ciobar bijela čokolada

Jedna porcija sadrži: 1 doza = 175 g
U 100 G PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA %*
Energestka vrijednost 395 kJ
93 kcal
656 kJ
155 kcal
8 %
8 %
Masti 1,3 g
2,2 g
3 %
od toga zasićene masne kiseline 0,8 g
1,4 g
7 %
Ugljikohidrati 17 g
29 g
11 %
od toga šećera 13 g
22 g
24 %
Bjelančevine 3,2 g
5,3 g
11 %
Sol 0,21 g
0,34 g
6 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Težina: 125g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne

Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne